Apipet Gastro 120 kapsula

Šifra proizvoda
HED006
Apipet Gastro prirodno rješenje za sve pse kojima probava predstavlja problem. Bilo da je riječ o proljevu, zadahu ili čak gastritisu. Gastro će probavu dovesti u red te regulirati rad crijevne mikroflore.
43,00 €
Apipet Gastro prirodno rješenje za sve pse kojima probava predstavlja problem. Bilo da je riječ o proljevu, zadahu ili čak gastritisu. Gastro će probavu dovesti u red te regulirati rad crijevne mikroflore.

Apipet Gastro omogućit će pravilan rad probave i crijevne mikroflore, što znači da će tvoj ljubimac imati urednu stolicu, davati puse bez zadaha, a ti biti vlasnik koji je probavne probleme svog ljubimca ostavio iza sebe. Apipet Gastro održava normalnu funkciju probavnog sustava kod pasa. Štiti sluznicu probavnog sustava od oštećenja i potiče njen normalan rad. Zahvaljujući protuupalnom djelovanju pomaže u prevenciji bolesti probavnog sustava. Djelujući na glatke mišiće pomaže u smirivanju grčeva i napinjanja. Također stimulira imunološki sustav i dovodi do bržeg oporavka u stanjima bolesti. 

Namjena:
- psima koji povraćaju, imaju proljeve ili sluz u stolici
- psima koji imaju neugodan zadah
- psima koji imaju gastritis
- psima koji imaju grčeve, zatvor i česta napinjanja
- psima koji često jedu travu
- psima koji uzimaju ljekove

Sastoci:
1 kapsula sadrži: 200 mg pčelinje peludi u kojem dominira cvjetni prah dalmatinske biljke bušinac (cistus species), 100 mg propolisa i 100 mg korijena đumbira (zingber officinale).

PROPOLIS 
čudesan prirodni spoj koji djeluje na ljubimce i njihove ljude. S obzirom kako je naš propolis potpuno prirodan, bez ikakve kemijske obrade ili alkohola, u njemu je sačuvano preko 300 korisnih spojeva za podizanje imuniteta, rješavanja, upala, prehlada i alergija…

PČELINJA PELUD
superhrana bogata mineralima, vitaminima i ostalim hranjivim tvarima koje će tvom psu dati nutrijente neophodne organizmu. Osim toga će dati imunitetu dodatnu snagu.

ĐUMBIR
Đumbir višestruko pozitivno  djeluje na probavni sustav tako da ublažava bolove, smanjuje razdražljivost probavnog sustava, uništava patogene organizme i smanjuje upale te dovodi probavu u optimalno stanje.

Doziranje:
do 5 kg - 1 kapsula
od 5 do 11 kg - 2 kapsule
od 11 do 45 kg - 3 kapsule
preko 45 kg - 4 kapsule

Siguran odabir!
GLS dostava unutar 1-3 dana po cijeloj Hrvatskoj :)

Za narudžbe iznad 34 € / 256,17 kn, dostava je besplatna.

Akcije za članove ZOOCITY Kluba vjernosti :)

Popusti na suhu hranu, pijesak za mačke i poslastice. Saznaj više OVDJE.

Ako trebaš savjet ili pomoć, tu smo :)

Pitaj naše veterinare za savjete oko ljubimca... Ili naše kolege iz podrške za bilo što vezano uz pošiljku ili plaćanje.