Ferplast krletka za ptice Diva Antique Brass

Šifra proizvoda
F51056802
98,00 €

Diva je okrugli kavez srednje veličine za kanarince, egzotične ptice i druge male i srednje papige. Kavez ima lijepi starinski izgled s metalnim efektom koji je dobiven dvostrukim lakom s posebnim prahom koji ga istovremeno čini otpornijim na stvaranje hrđe.
Kavez Diva lako se i brzo čisti jer je postolje od robusne plastike opremljeno velikom uklonjivom ladicom, idealnom za zadržavanje nečistog pijeska ili druge stelje čime se sprječava isipavanje sadržaja van kaveza.
Kavez dolazi sa svim potrebnim dodacima i opremom, unutra ćete pronaći ljuljačku, ogledalo-igračku s malim zvonom, plastične prečke, pojilicu za piće, kopču za pričvršćivanje hran, posudicu za dodatke prehrani i Brava 1 zakretne hranilice. Glavna značajka ovih hranilica je da se mogu ukloniti i da imaju zakretnu funkciju, što olakšava njihovo punjenje i čišćenje, dizajnirane su za okretanje za 180°. Da biste hranilice napunili hranom, samo ih okrenite prema van. Za čišćenje i održavanje možete ih ukloniti iz kućišta bez opasnosti da vam ptica pobjegne.

Siguran odabir!
GLS dostava unutar 1-3 dana po cijeloj Hrvatskoj :)

Za narudžbe iznad 34 € / 256,17 kn, dostava je besplatna.

Akcije za članove ZOOCITY Kluba vjernosti :)

Popusti na suhu hranu, pijesak za mačke i poslastice. Saznaj više OVDJE.

Ako trebaš savjet ili pomoć, tu smo :)

Pitaj naše veterinare za savjete oko ljubimca... Ili naše kolege iz podrške za bilo što vezano uz pošiljku ili plaćanje.