Ferplast krletka Regina Brass 32,5x49 cm

Šifra proizvoda
F51049802
55,00 €

Ferplast Regina je mala, elegantna, okrugla krletka za kanarince, egzotične i druge male ptice. Odlikuje se retrO šarmom: posebni završetak s metalnim efektom sličan mesingu dobiven je dvostrukim lakom s posebnim puderom i daje proizvodu lijep starinski izgled, a istodobno je otporniji na stvaranje hrđe. Zahvaljujući novoj inovativnoj metodi dorade koja je u potpunosti ekološka, ​​pazI na dobrobit tvog ljubimca.

Lako je za održavati jer je opremljena plastičnom podlogom s dvije male plastične posude. Dolazi u kompletu s dodacima, uključujući ljuljačku, ogledalo-igračku s malim zvonom, plastične prečke, pojilicu, kvačicu za hranu i hranilicu za kašu. Osim toga, posebne hranilice Brava 1 u potpunosti su izrađene od prozirne plastike i zaista su praktične. Glavna značajka ovih hranilica je da se mogu ukloniti i da imaju zakretnu funkciju, što olakšava njihovo punjenje i čišćenje, dizajnirane su za okretanje za 180°. Da biste hranilice napunili hranom, samo ih okrenite prema van. Za čišćenje i održavanje možete ih ukloniti iz kućišta bez opasnosti da vam ptica pobjegne. Brava 1 sprječava ispadanje hrane iz kaveza.

Dimenzije krletke: fi 32,5 x 49 cm

Siguran odabir!
GLS dostava unutar 1-3 dana po cijeloj Hrvatskoj :)

Za narudžbe iznad 34 € / 256,17 kn, dostava je besplatna.

Akcije za članove ZOOCITY Kluba vjernosti :)

Popusti na suhu hranu, pijesak za mačke i poslastice. Saznaj više OVDJE.

Ako trebaš savjet ili pomoć, tu smo :)

Pitaj naše veterinare za savjete oko ljubimca... Ili naše kolege iz podrške za bilo što vezano uz pošiljku ili plaćanje.