VetPlus Synoquin small breed <10kg, 30 tableta

Šifra proizvoda
VP50249

VetPlus Synoquin je klinički dokazano djelotvoran dodatak za pse s problemima s oštećenjima zglobova, bolnim i ukočenim zglobovima te problemima pri kretanju.

19,46 €

VetPlus Synoquin je klinički dokazano djelotvoran dodatak za pse s problemima s oštećenjima zglobova, bolnim i ukočenim zglobovima te problemima pri kretanju.

VetPlus Synoquin je najnapredniji dodatak prehrani za pse koji istovremeno djeluje protuupalno i analgetski. Posebna mješavina sastojaka pruža ciljanu nutritivnu potporu zglobovima kako bi se olakšala izgradnja zdrave hrskavice i potaknula pokretljivost zglobova. Jedini je dodatak prehrani koji sadrži Dexahan, pročišćeni krill prepun omega 3 masnih kiselina.

SASTOJCI:
Tribazični kalcijev fosfat, glukozamin HCl, svinjska jetra u prahu, natrij hondroitin sulfat, Dexahan (koncentrat bjelančevina krila - hidroliziran), kvasac, magnezijev stearat. Dodaci (po kg): Vitamini: Vitamin C (E300 askorbinska kiselina)  23000 mg.

UPUTA O KORIŠTENJU:
Ove iznimno palatabilne tablete za žvakanje mogu se vašem psu dati direktno kao poslastica ili ih se može razlomiti i pomiješati s hranom. Nemojte davati količinu manju od preporučene bez konzultacije s veterinarom. Kako bi se osiguralo maksimalno djelovanje vrlo je važno dovršiti inicijalni program davanja.

INICIJALNI PROGRAM – ŠEST TJEDANA:

  <10 kg   2 tablete za male pasmine dnevno (1 ujutro, 1 navečer)

 

PROGRAM ODRŽAVANJA – TRAJNO:

Svaki pas može različito reagirati na davanje dodataka prehrani. Međutim, u većini slučajeva nakon inicijalnog programa dnevni unos se može smanjiti na:

  <10 kg   1 tableta dnevno za male pasmine

 

JEDNA TABLETA SADRŽI:

  Glukozamin HCl 99%    225 mg
  Hondroitin Sulfat 95% 95 mg
  Dexahan (koncentrat bjelančevina krila - hidroliziran)   95 mg
  Askorbinska kiselina  22 mg
  Cinkov sulfat 15 mg

Više informacija na: vetplus.hr

Siguran odabir!
GLS dostava unutar 1-3 dana po cijeloj Hrvatskoj :)

Za narudžbe iznad 39 €, dostava je besplatna.

Akcije za članove ZOOCITY Kluba vjernosti :)

Popusti na suhu hranu, pijesak za mačke i poslastice. Saznaj više OVDJE.

Ako trebaš savjet ili pomoć, tu smo :)

Pitaj naše veterinare za savjete oko ljubimca... Ili naše kolege iz podrške za bilo što vezano uz pošiljku ili plaćanje.