Vetoquinol Drontal Cat, 2 tablete

Šifra proizvoda
VTQ460688

Drontal Cat tableta za liječenje unutranjih parazita, za suzbijanje širokog spektra crijevnih parazita mačaka u odraslim stadijima i trakavica u svim stadijima
1 tableta za 4 kg tjelesne mase

6,80 €

Drontal Cat tableta za liječenje unutranjih parazita, za suzbijanje širokog spektra crijevnih parazita mačaka u odraslim stadijima i trakavica u svim stadijima
1 tableta za 4 kg tjelesne mase

Drontal Cat za mačke, 2 tablete
Drontal Cat tablete za suzbijanje širokog spektra crijevnih parazita mačaka u odraslim stadijima i trakavica u svim stadijima. Koriste se za dehelmintizaciju mačaka od nematoda i cestoda. Za peroralnu primjenu.

Filmom obložene tablete za mačke, 1 tableta na 4 kg tjelesne mase. Bijelo-žućkaste obložene tablete koje se lako može podijeliti na jednake polovice. Razdjelnom crtom podjeljene su na dva djela.

Tablete davati izravno u usta ili skrivene u komadu mesa/kobasice. Prije dehelminitizacije životinje ne moraju postiti.

1 tableta sadrži:
Pirantel embonat (pamoat) 230 mg
Prazikvantel 20 mg
Pomoćne tvari: kukuruzni škrob, mikrokristalna celuloza, polividon, magnezijev stearat, koloidni bezvodni silikagel, metilhidroksipropil celuloza, polietilenglikol 4000, titanijev dioksid i pročišćena voda.

Kontraindikacije:
Drontal Cat tablete ne smiju se primjenjivati mačićima mlađim od 6 tjedana (jedinke lakše od 1 kg) i gravidnim mačkama.
Vrlo rijetko mogu se javiti blagi i prolazni probavni poremećaju (pojačanoslinjenje i/ili povraćanje i blagi i prolazni neurološki simptomi kao što je ataksija).

Trajanje liječenja: tablete se daju jednokratno. U okolnostima invazije askaridima, posebice u mačića, ne može se očekivati da će se jednokratnom dehelminitizacijom u cijelosti ukloniti paraziti iz domaćina, stoga i dalje postoji opasnost invazije za čovjeka.
Preporučuje se dehelminitizirati u razmacija 14 dana do 2-3 tjedna nakon odbića.

PRIJE PRIMJENE OBAVEZNO PROČITATI UPUTU O VMP.
Izdaje se bez veterinarskog recepta.

*Oprez* Ako zamijetite bilo koju nuspojavu, čak i one koje nisu navedenu u VMP uputi ili mislite da veterinarsko-medicinski proizvod ne djeluje, molimo obavijestite svog veterinara.

Držati izvan pogleda i dosega djece.
Rok valjanosti poslije prvog otvaranja spremnika: neiskorištene dijelove tableta treba baciti.

Siguran odabir!
GLS dostava unutar 1-3 dana po cijeloj Hrvatskoj :)

Za narudžbe iznad 34 € / 256,17 kn, dostava je besplatna.

Akcije za članove ZOOCITY Kluba vjernosti :)

Popusti na suhu hranu, pijesak za mačke i poslastice. Saznaj više OVDJE.

Ako trebaš savjet ili pomoć, tu smo :)

Pitaj naše veterinare za savjete oko ljubimca... Ili naše kolege iz podrške za bilo što vezano uz pošiljku ili plaćanje.