Dostupno
Ocjenjivanje:
100 % of 100

Premiere White sensation pijesak za mačke, 12 l

Šifra proizvoda
FTN00183
Premiere White Sensation - blue control pijesak za mačke je sjajno bijeli pijesak s ugodnim svježim mirisom.
Nudi dugotrajnu zaštitu od mirisa.
Fine je strukture, čvrste i male grudice čine održavanje WC-a za mačke jednostavnim.
17,50 €
Premiere White Sensation - blue control pijesak za mačke je sjajno bijeli pijesak s ugodnim svježim mirisom.
Nudi dugotrajnu zaštitu od mirisa.
Fine je strukture, čvrste i male grudice čine održavanje WC-a za mačke jednostavnim.
Premiere White Sensation - blue control pijesak za mačke je sjajno bijeli pijesak s ugodnim svježim mirisom. Nudi dugotrajnu zaštitu od mirisa. Zahvaljujući jedinstvenom sustavu, svijetloplave signalne perlice postaju tamno plave kada dođu u kontakt s urinom. To osigurava da su kontaminirani dijelovi pijeska jasno vidljivi i da se stoga mogu u potpunosti ukloniti prije pojave mirisa. Antibakterijski učinak sprječava širenje bakterija i samim tim mirisa. Signalne perlice sastoje se od prirodnog aktivnog sastojka (NaHCO3 spoj) s antibakterijskim učinkom i mirisnim svojstvima. To pouzdano veže mirise u jezgri. NaHCO3 spoj je prirodni proizvod - plava boja je sigurna za hranu i biorazgradiva. Svježi miris obogaćen je aktivnim sastojkom Aromaguard, koji sprječava rast bakterija i gljivica. Antibakterijski učinak nije štetan za mačku ni za njenog vlasnika. Prirodni je proizvod napravljen od kanadske gline (bentonit). Fine je strukture, čvrste i male grudice čine održavanje WC-a za mačke jednostavnim.

Preporučena upotreba:
Napunite kutiju s pijeskom najmanje 5 cm. Svakodnevno izvadite grudice i izmet te napunite uklonjenu količinu. Pijesak mijenjajte u pravilnim razmacina, npr. svaka 2 tjedna.

Savjet:
Ako imate podno grijanje ispod kutije stavite izolacijski materijal. To će spriječiti mirise koji bi mogli nastati zagrijavanjem tekućina vezanih u granulama.
Siguran odabir!
GLS dostava unutar 1-3 dana po cijeloj Hrvatskoj :)

Za narudžbe iznad 34 € / 256,17 kn, dostava je besplatna.

Akcije za članove ZOOCITY Kluba vjernosti :)

Popusti na suhu hranu, pijesak za mačke i poslastice. Saznaj više OVDJE.

Ako trebaš savjet ili pomoć, tu smo :)

Pitaj naše veterinare za savjete oko ljubimca... Ili naše kolege iz podrške za bilo što vezano uz pošiljku ili plaćanje.